Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen

Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Tänk att jag sparkade mig själv i ändan!

Av Jenny - 23 mars 2009 21:57

Vilken chock jag fick i morse när jag klev upp och tittade ut genom fönstret...vad skådade mitt öga...SNÖ och jag som trodde att våren var på väg, SUCK.

Här om dagen när Susanne och jag bestämde vårt avtal så pratade vi om vad skönt det var att våren började att komma och det var barmark ute.

En tanke slog mig att nu kunde jag kanske börja springa redan på onsdag, så döm av  min förvåning när allt var vitt ute.


Tror ni att jag kom i väg till Spinningen då????

Japp, jag sparkade mig själv i ändan och släpade mig upp 05:20.

Åt frukost och sedan bar det av till gymmet för att väcka kroppen med en halv timmes express spinning. Oj vad jag var slut efterråt. Har inte motionerat sedan november mer än några strö gånger då och då.

Men vad skönt det var efterråt och vad stolt jag kände mig.

Så här pigg har jag nog inte kännt mig på länge när jag for till jobbet i morse.


Så, detta var dagens rapport.

JA SUSANNE JAG HAR VARIT PÅ SPINNING, BRA VA!

Vi syns väl i morgon vid Moas gympa för lite stavgång!I dag tänkte jag visa en layout som jag har gjort till "Stellas Winterfun" tävling. Det blev ytterligare en layout till skissutmaningen med ett annat tävlingskit (köpte tv å stycken). Så här blev den:Papprena är från Bo Bunny och de flesta av dekorationerna kommer från Stellas.Grungeboard kronan har jag sprayat med "Glimmer Mist Coffee shop" och "Glimmer Mist Graphite".Det stora hänget i form av en ängel kommer från Landstoken.


Så nu ropar mannen min att the't är klart, så nu är det Tv:en och soffan som gäller innan det är dags att knoppa in. För er som vill surfa runt lite mer så passa på att kika in i Scrapparazzis blogg och kika på min layout om vintern.


Må så gott!

 //Jenny//


LO
 
ANNONS
 
gittan

gittan

24 mars 2009 05:46

härliga färger, står sig fint mot kortet :)

http://pysselninjangittan.blogspot.com

 
Helén

Helén

24 mars 2009 10:34

Vilken härligt finstämd LO! Underbara färger och lite annorlunda detaljer. En fin helhet!

http://h-scrapbookingmyway.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

24 mars 2009 14:30

Åh, va många fina alster!! Och vad skönt det låter med träning....ja, att röra på sig över huvudtaget som en annan inte gör, men borde!!!
Kramen Kicki

http://kickansblogg.blogspot.com

 
christine

christine

24 mars 2009 14:43

Vad duktig du är Jenny!!! Tjohoo, vad du ska få bra kondis.Men 05.20 på morgonen ..njaaa. det vete sjutton om jag hade klarat. Vad mkt fint du har gjort.Kram...tyrasmatte

http://www.tyrasmatte.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 12 november 2012 19:46

Efter att min väninna Helen introducerade mig i Scrapbookings underbara värld 2007 så startade jag en blogg här hos portalen ”Bloggplatsen”. Nu efter 5 år periodvis intensivt bloggade i min blogg Jennys-kreativasida,är det nu dags at...

Av Jenny - 11 november 2012 21:30


 

Av Jenny - 11 november 2012 19:06


I dag besökte maken och jag hälso- och matmässan. Ett företag som heter "Kreativ Insikt",ställde ut på Hälsomässan. Ett företag som säljer produkter med härliga livs citat. Så dagens foto blir på ett halsband som jag köpte. Kunde inte låta bl...

Av Jenny - 10 november 2012 18:25


Lördag och härlig tjejlunch. Denna gång hemma hos mig. I dag bjöd jag på vegitarisk tortellinigratäng med kikärtsås och sallad. Till efterrätt vinbärs- kola paj med vaniljglass. En härlig dag med mycket scrap och mina härliga vänner   ...

Av Jenny - 9 november 2012 19:34


Åh så gott, dagens middag med systra mi och Anneli. Dagens foto:       //Jenny// ...

.


Hej och Välkommen hit!

...

 

May I invite you to a cup of cyber coffee

 

Fråga mig

16 besvarade frågor

Stolt Designer hos

Stolt DT hos

Länkar till mina design uppdrag

Tidigare design uppdrag

Scrapparazzi

Mars 2008-Dec 2008

 

MiMas scrapbooking

Dec 2008-Dec 2010

 

Scrap your self

Nov 2010-Juni 2011

 

Sassylill's sketches

2011-2012

 

Teamet hos Svensk scrapbooking

2008-Maj 2012

 

Twisted sketches layout

2010-juni 2012

 

Twisted sketches card

2012-juni 2012

 

Min LO -sketch # 82

  

Min LO -sketch # 85

Min Scraphörna

  

 

  

...

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Translate my blog

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besökare

Besökare

Min räknare 27 okt. 2009

susnet statistik Besökare online
I dag:
Denna månad:
Totala antal besökare:

Följ bloggen

Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Blogkeen
Följ Jennys-kreativasida! Scrap är som balsam för själen med Bloglovin'

bakgrund


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se